Voorwaarden

De webshop www.wisbordjeskopen.nl is onderdeel van uitgeverij Stronks te Hardinxveld-Giessendam in Nederland. Klanten uit België of Luxemburg kunnen van deze website geen gebruik maken (zie link voor die webshop helemaal links onderaan).

Let op: artikelen die retour komen dienen onbeschadigd te zijn en in de originele verpakking. Verzendkosten van retouren komen altijd voor rekening van u als klant! Beschadigde artikelen kunt u (binnen 14 dagen) na ontvangst reclameren.

Op al onze Wisbordjes ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie is van toepassing op 'spontaan' kapot gaan van de Wisbordjes, zoals lamineerfolie die loslaat, of het breken van de omlijsting. De factuurdatum is daarin het uitgangspunt van deze garantie. U dient als bewijs foto's en een kopie van de factuur te mailen aan ons mailadres.

De garantie betreft niet het 'opzettelijk' stukmaken van Wisbordjes, zoals het 'lospeuteren' van lamineerfolie door kinderen of het kapot gooien van Wisbordjes. De garantie is ook niet van toepassing op de mate van vervuiling van het Wisbordje. Die is namelijk heel erg afhankelijk van het gebruik door de klant. Op onze website vindt u uitgebreide adviezen over het gebruik van de Wisbordjes (zie afd. 'Test en Tips')!

U kunt onze materialen bestellen via een beveiligd betaalsysteem, d.m.v. iDEAL, of op rekening via vooruitbetaling.

De verzendkosten worden automatisch aangegeven. Onder 'verzendkosten' vallen ook kosten van administratie, verpakking, handeling en registratie van bijvoorbeeld software. Bij bezorgen van materialen door onszelf wordt hetzelfde bedrag aan 'verzendkosten' berekend als wanneer het door een pakketdienst wordt gedaan. Bij bestellingen via de telefoon of per mail worden deze kosten uiteraard ook berekend!

De verzendkosten bedragen € 6,95 tot € 500 (voor klanten in Nederland). Boven de € 500 is levering franco. U kunt onze materialen bestellen via een beveiligd betaalsysteem, d.m.v. iDEAL, of op rekening.

 

Bij de keuze voor betaling op rekening ontvangt u een digitale factuur. Scholen hebben een betalingstermijn van 14 dagen. Particulieren en bedrijven kunnen wel op rekening bestellen, maar de materialen worden in dat geval pas verstuurd nadat de betaling van de factuur is binnengekomen. 

 

We geven uitgebreid advies over de te gebruiken stiften bij de diverse soorten Wisbordjes (zie 'Tests en tips') en over het schoonmaken van Wisbordjes. We zijn van mening dat u hierdoor langer plezier van de Wisbordjes en/of Wisbordstiften zult hebben. We nemen verder geen enkele verantwoordelijkheid over de gebruiksduur en de vervuiling van de Wisbordjes. Die verantwoordelijkheid ligt geheel bij u! Twijfelt u: neem dan eerst een proefpakket om e.e.a. zelf uit te testen.

Combinatieorders worden berekend volgens de bestelling.  Wanneer u bijvoorbeeld een klassenset van 100 Wisbordstiften besteld en daarnaast nog 10 extra stiften van hetzelfde merk, wordt als prijs de klassenset + de set van 10 apart berekend en niet de stuksprijs van de 100 stiften x 110!

De levertijd van de materialen bedraagt globaal 1-2 weken (vakantieperiodes uitgezonderd)!

Mocht het langer gaan duren dan 2 weken, dan hopen we u daar even van op de hoogte te stellen. Mocht u na 2 weken niets hebben ontvangen of geen bericht hebben gekregen van ons is er waarschijnlijk iets fout gegaan bij de bestelling. Neem dan svp even contact met ons op!

Wanneer u geen orderbevestiging heeft ontvangen, heeft u waarschijnlijk een foutief mailadres ingevuld. Laat het ons dan svp even weten via info@stronks.nl.

Gratis artikelen worden geleverd conform de voorwaarden die bij betreffende afdeling vermeld staat!!

Alle prijzen zijn inclusief BTW.