OL-09052 Olifu Bambula Combiset: clips en latjes

De Bambula bouwlatjes hebben exact de ideale maatverhoudingen voor de kleine handen van jonge kinderen. 

De ervaring is dat kinderen direct enthousiast aan de slag gaan met de plankjes en clips.
Door de clips erbij te gebruiken komt het bouwen verder dan enkel met vergelijkbare plankjes. De tijd vliegt voorbij en ze kunnen eindeloos spelen, ontwerpen, bouwen. Ze krijgen er maar geen genoeg van. 
Door de clips is het mogelijk om fantasierijk aan de slag te gaan. Zonder de clips valt het al snel om en kunnen lang niet alle dingen worden ontworpen. Juist de clips geven een extra dimensie aan dit mooie pakket.
De dobbelstenen zijn erbij om naast het bouwen ook een spel te kunnen spelen, zoals bijv. gooi je een 4 of gooi je oranje, voeg 4 latjes of 4 oranje latjes toe aan het bouwwerk, of verwijder 4 latjes of 4 oranje latjes (coöperatief werken). Natuurlijk kun je hier zelf allerlei spelregels aan toevoegen.

Bambula bestaat uit een ton met 210 bamboe gekleurde latjes in 7 kleuren.
Afmeting:
latje l x b x h = 10cm x 2,5cm x 0,5cm
4 dobbelstenen = 3 x 3 x 3 cm

 

Door de clips te gebruiken bij Bambula komt het bouwen verder dan enkel met vergelijkbare plankjes. Met de clips erbij kunnen ze juist die modellen bouwen die anders niet lukken.

De tijd vliegt voorbij en ze kunnen eindeloos spelen, ontwerpen, bouwen. Ze krijgen er maar geen genoeg van. Door de clips is het mogelijk om fantasierijk aan de slag te gaan. Zonder de clips valt het al snel om en kunnen lang niet alle dingen worden ontworpen. Juist de clips geven een extra dimensie aan dit mooie pakket.

De clips zijn er in verschillende vormen:
- een rechte verbinding
- een kruising
- een T-splitsing
- een hoek van 60 graden
- een hoek van 90 graden

Inhoud:
- katoenen zak met 550 clips