Privacy en cookies

In het kader van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AGV) die per 25 mei 2018 van toepassing is vermelden we hierbij wat we met uw persoonlijke gegevens doen. Van de meeste scholen staan de gegevens in ons e-mail adresboek. In dat adresboek worden de naam van de school, de woonplaats en het mailadres opgeslagen. Wanneer iemand op persoonlijke titel namens een school bestelt, kan het zijn dan we deze gegevens ook in ons adresboek opslaan. Deze gegevens gebruiken we om onze klanten te informeren over onze producten per nieuwsbrief. Als klant kunt u ten allen tijde bij elke nieuwsbrief daarop uitschrijven en worden deze gegeven uit dat adresboek gewist. Wanneer u niet wilt dat uw adresgegevens in ons adresboek staan vermeld, kunt u ook hier klikken en dit aan ons doorgeven!

Scholen die we persoonlijk bezoeken (alleen rayon zuidwest-Nederland) hebben we opgeslagen met naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en eventueel contactpersoon in een Word-document. Wanneer u ook deze gegevens verwijderd wilt hebben, klik dan hier en geef dit dan even aan ons door!

Via Google Analytics proberen we te ontdekken wat de opbrengsten (in verhouding tot de kosten) zijn van dit reclamemedium. Mocht een klant op een advertentie klikken en bestellen worden zijn/haar gegevens ook in ons mail adresboek gezet ten behoeve van het informeren via nieuwsbrieven. Ook in dat geval kan de klant ten allen tijde uitschrijven op een nieuwsbrief en worden zijn/haar gegevens daaruit verwijderd!